Rederij Stiphout

Fransbergen is niet alleen thuis in het goederentransport, maar ook in het vervoer van personen. Sinds 2007 hebben we een dochteronderneming in Maastricht: Rederij Stiphout. Met vijf passagiersschepen en twee Amerikaanse schoolbussen toont deze bezoekers de mooiste plekjes van deze prachtige stad en haar omgeving.

Rederij Stiphout verzorgt een groot aantal boottochten die volgens een vaste dienstregeling varen, zoals de ‘Rondvaart op de Maas’ en de ‘4-Sluizentocht’. Daarnaast verzorgen we bijvoorbeeld ook lunch- of dinercruises.

Dagprogramma’s

Onze rederij helpt u graag bij het samenstellen van uw volledige dagprogramma. Dat kan bestaan uit een wandeling door hartje Maastricht of een rondleiding in de mergelgrotten van de Sint-Pietersberg. Daarnaast beschikken we over twee Amerikaanse schoolbussen waarmee u uw gasten op zeer originele wijze kunt laten vervoeren.

 
 

Rondje met het Pontje

Fietsers en wandelaars, die een mooie route willen maken in het prachtige Midden-Limburg kunnen gebruik maken van het “Rondje met het pontje”. Dit zijn fiets- en voetveerverbindingen, die een aantal kernen in Nederlands en Belgisch Limburg met elkaar verbinden. De pontjes varen op vaste tijden. Zo kunt u optimaal genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. 

 

 

Passantenhaven Maasbracht

Bent u op doorreis of wilt u gewoon even lekker een tijdje in de op één na grootste Binnenhaven van Europa vertoeven? Dan bent u bij ons in Maasbracht op het juiste adres. De Passantenhaven is geopend voor passanten van 1 januari tot 31 december, dus het gehele jaar heeft u de mogelijk het Centrum van de Binnenvaart “Maasbracht” te bezoeken.